Schuifsystemen

Binnen en buiten worden één

Onze schuifdeuren en schuifsystemen zijn een goed voorbeeld van aluminium profielen die schoonheid en kwaliteit perfect combineren. Met een dergelijk systeem vervaagt de grens tussen binnen en buiten, en u betrekt de tuin als het ware bij uw huiskamer. U zult versteld staan van de lichtinval en het extra gevoel van ruimte.
Met een aluminium schuifdeur opent u letterlijk ongekende mogelijkheden. Wat dacht u van een maximale afmeting tot 3 meter hoog en 6 meter breed? En u kiest zelf de kleur van het aluminium profiel: voor binnen én voor buiten.

Schuif- of hefschuifsysteem

In beide gevallen glijdt het aluminium vleugelprofiel met rvs-wielen over een rail. Maar bij het hefschuifsysteem wordt de schuifdeur opgetild voordat hij over de rvs-rail glijdt. In gesloten positie wordt het hefschuifsysteem verankerd. En dat is een extra pluspunt van een aluminium schuifdeur op het gebied van isolatie en diefstalpreventie. Uiteraard zijn beide systemen volkomen wind-, water- en luchtdicht. 

Monorail of duorail

Hoeveel flexibiliteit verwacht u van een aluminium schuifsysteem? Monorail combineert een vast en een bewegend deel, bij een duorailsysteem kunnen beide vleugels schuiven: 100 % flexibel dus en een echte ruimtemaker. In beide gevallen kunt u kiezen uit verschillende stijlen, isolatieniveaus en kleuren. 

Veelzijdigheid

Onze schuifsystemen blinken uit in veelzijdigheid. U kunt ze in uw woning integreren als doorgang naar de tuin of als quasi onzichtbare overgang of opvallende scheidingswand tussen twee vertrekken. Hoe u ze ook wenst te gebruiken, schuifdeuren geven uw interieur altijd een extra accent. Bovendien komen onze schuifsystemen, net als onze raam- en deurprofielen, in uiteenlopende vormen en kleuren voor. En ook wat de diepte en breedte betreft, hebt u heel wat mogelijkheden. Zo past uw schuifsysteem altijd perfect bij de overige ramen en deuren in uw woning en creëert u een harmonieus geheel. 

De voordelen van aluminium schuifsystemen:

  • Uitgebreid aanbod vormen en kleuren.
  • Grote glasvlakken mogelijk.
  • Eenvoudige bediening.
  • Onderhoudsvriendelijk.
  • Hoog isolatievermogen.

Producten