Vliesgevels

De gevels zijn specifiek ontworpen om de vragen van de hedendaagse architectuur te beantwoorden.
Afhankelijk van de behoefte kan men kiezen voor het traditionele grid of stijl- en regelwerksysteem - met al zijn esthetische varianten - of voor de hoogtechnologische elementgevel die een uiterst snelle montage op de werf toelaat.
Al onze systemen zijn onderling compatibel, zodat raam-, deur-, gevel- en daksystemen probleemloos samen kunnen worden gebruikt om integrale oplossingen te creƫren. Hierdoor heeft de ontwerper een uitermate betrouwbaar systeem in handen, terwijl hij tegelijkertijd over een enorme ontwerpvrijheid beschikt.


Totale geveloplossingen

Technologische ontwikkelingen hebben de functie van gevels compleet veranderd. Terwijl de gevel tot voor kort enkel een afscheiding was tussen de binnen- en buitenwereld, is hij nu een actief element dat met de externe weersomstandigheden interageert. Gevels moeten tegenwoordig betere prestaties neerzetten op het vlak van lichtdoorlatendheid, ventilatie, warmte en geluid.
Thermische en akoestische isolatie zijn belangrijke kenmerken van hedendaagse gebouwen. Ons ruime assortiment gordijngevelsystemen, zonweringssystemen, ramen en deuren zijn integrale onderdelen van het energiebeheer en comfort van gebouwen. Gaande van toepassingen in de hoogbouw en winkelgevels tot dakconstructies en uitstalramen, onze systemen werden ontwikkeld en getest om in de meeste omgevingen te worden gebruikt.

Producten