Over komal

Komal B.V. levert en monteert sinds 1985 aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien, vliesgevels, serres, entreepuien en winkelpuien voor toepassing in:

  • woningbouw, in zowel nieuwbouw als renovatie
  • utiliteitsbouw, van winkelpui tot kantoor- en bedrijfsgebouwen

 

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Komal B.V. hoog in het vaandel. Doordat alle producten in eigen fabriek worden gefabriceerd, kunnen we de kwaliteit bewaken en ervoor zorgen dat de wensen van de klant altijd centraal staan, van tekening tot en met de montage op locatie. Wij hebben ruime ervaring in het vervaardigen van aluminium producten. Dit resulteert samen met een goede samenwerking met onze vaste leveranciers in een kwaliteitsproduct met een scherpe en concurrerende prijs. Naast het produceren stellen wij ook hoge eisen aan het monteren van onze producten voor een optimaal resultaat.

Bij Komal B.V. bent u aan het juiste adres voor een op maat gesneden advies, een probleem oplossende werkwijze, een eigen produktieafdeling, kwalitatief hoogwaardige produkten en ervaren monteurs. Deze factoren samen zorgen voor een prettige en langdurige samenwerking.

VMRG

Als lid van de VMRG voldoen wij aan de VMRG kwaliteitseisen op basis waarvan de VMRG jaarlijks het VMRG-keurmerk verleent.

VMRG staat voor Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche en heeft al jaren zeer bijzondere aandacht voor kwaliteitsbeheersing en kwaliteitsbevordering. Alle leden van de VMRG zijn in het bezit van het VMRG-Keurmerk. Deze bedrijven leveren gegarandeerd kwaliteit. Hierop worden de leveranciers gecontroleerd door het onafhankelijke keuringsinstituut SKG.

Een goedgekeurd bedrijf is herkenbaar aan het VMRG-Keurmerk logo. Het VMRG-Keurmerk geeft aan dat u met deskundigheid te maken heeft op het gebied van de metalen gevelbouw. Het VMRG-bedrijf levert kwaliteit en is in staat om te voldoen aan alle wettelijk geldende normen en voorschriften, die beschreven staan in de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen.