Ramen en deuren

Uw venster op de wereld

Ramen zijn letterlijk uw venster op de wereld en bovendien het visitekaartje van uw huis. Daarom bestaat er een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten.

Een aluminium raam is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk. Het slanke profiel van aluminium ramen garandeert bovendien een maximale lichtinval. Laat de zon nu maar schijnen!


Aluminium deuren met stijl

De eerste indruk van een woning of een ruimte krijgt u al op het moment dat u de deur opendoet. De basisvorm van onze aluminium deuren is sober en ongecompliceerd, maar er zijn ontelbare variaties mogelijk. Softline, decoratief, robuust of slank, er is een aluminium profiel voor iedere deurstijl. Ons assortiment prachtige aluminium deuren doen stuk voor stuk recht aan de stijl van uw huis.

Aluminium deuren zijn uiterst veilig en dat heeft alles te maken met het feit dat een aluminium profiel in de basis al uitzonderlijk sterk is. Maar daarnaast kennen we nog een aantal extra's voor optimale beveiliging. Uw deuren kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een driepuntssluiting of speciaal ontworpen deurbeslag. Slecht nieuws voor inbrekers, maar goed nieuws voor u.

Of u nu op zoek bent naar een deur die perfect bij uw gevel past of er zelfs volledig in opgaat, of daarentegen een contrast wilt creëren door een deur met een uitzonderlijk design of speciale verlichting, bij ons kunt u terecht voor een op maat gemaakte oplossing voor al uw wensen.

De voordelen van aluminium ramen en deuren:

  • Thermisch en akoestisch isolerend.
  • Onderhoudsvriendelijk.
  • Uitgebreid kleurenspectrum.
  • Veelzijdige stijlen en openingstypes.
  • inbraak- en brandbeveiligingssystemen verkrijgbaar.

Producten